Krings Consulting
Home Panouri de sprijinit sapaturi
Panouri de sprijinit sapaturile Imprimare Email

Inca de la infiintare, Krings Consulting a avut ca obiect principal de activitate comercializarea si inchirierea de sisteme pentru sprijinit sapaturi. Compania noastra a contribuit la dezvoltarea securitatii in domeniul excavatiilor oferind un “pachet” complet si versatil de panouri pentru sprijinit sapaturile. Calitatea produselor si serviciilor a fost apreciata de companiile de costructii edilitare si in particular de specialistii in instalarea conductelor.

Compania noastra are ca parteneri unii din cei mai importanti fabricanti de sisteme de sprijniri din Europa.

In constructii, sistemele de sprijinit sapaturi sunt necesare in aproape toate proiectele. De exemplu cu ajutorul sistemelor propuse, se pot realiza in conditii de siguranta excavatii de pana la 10 m adancime. In plus a lucra in santuri de constructii este considerat a fi cel mai periculor domeniu pentru siguranta muncitorilor. Un metru cub de pamant cantareste aproximativ 1360 kg, ceea ce este suficient pentru a fi fatal pentru un muncitor. Asadar este importanta asigurarea unui spatiu de lucru sigur si respectarea normelor de protectie in munca.

Panouri de sprijinit sapaturi oferite sunt:

Denumire Marimi panouri (lungime×inaltime)
(m)
Multibox Standard 3.4×2.4
Multifunctionsbox 3.4×2.4
Multifunctionsbox 400 4.0×2.4
Multi Extension box 80 B 3.4×1.6
Multi Extension box 400 B 4.0×1.6
Mini Box Base 3.0×2.0
Mini Box Top Extension 3.0×1.0
Standard Box Base 3.5×2.6
Standard Box Top Extension 3.5×1.3
 

OFERTE SPECIALE

Începând cu anul 2010 societatea noastră oferă servicii de închiriere a obturatoarelor pneumatice pentru etanşare. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi.

obturatoare pneumatice

Formular de contact

Chestionar

Cand credeti ca va iesi Romania din criza?
 

Intrebari frecvente

Sisteme de sprijinire sub forma de cutie

 

In general santurile din constructii sunt sustinute de sisteme de sprijinire sub forma de cutie, confectionate din placaje cu ranforsari metalice la capete. Aceste sisteme de sprijinire sub forma de cutie aplica presiune nu numai pe lateral, dar si in jos spre fundul santului. Astfel sunt foarte folositoare cand este important a se mentine integritatea tuturor partilor unui sant.

Citește mai departe...